DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

En kombination af en pandemi og et større fokus på miljøet har tvunget os til at finde nye ferieformer. Mange har kigget udad, og det er blevet populært at tage ud i naturen. Vi har også mange steder i Danmark, hvor man kan overnatte i et shelter. Med et liggeunderlag og et par andre ting i rygsækken kommer man langt.

Flere og flere søger ud og begynder at bruge naturen mere. Mange vandrer i løbet af dagen og nyder de danske skove og naturområder. Mange overnatter også i det grønne. Så bliver aftensmaden tilberedt over bål, og derefter lægger man sig i sin sovepose på sit liggeunderlag.

Tæt på naturen

Det kan give ro i krop og sind at søge ud i naturen. Derfor er det en velegnet ferieform. Du kobler helt af. Du kommer nemlig langt væk fra hverdagens stress og jag. Du kan nemlig ikke stille noget op ude i skoven. Du kan bare være.

En nat i det grønne kan også gøre godt. Tag sovepose og liggeunderlag med, så kan du sove de fleste steder. Vil du gerne have et tag over hovedet, kan du finde et shelter at sove i.

Aftensmad over bål

Tilbringer du lang tid i skoven, får du brug for noget mad. Du kan have noget med dig, men du kan også finde meget i naturen. Vil du have noget, der skal tilberedes, så kan du lave et bål. Du kan finde brænde i skoven, og så kan det være praktisk med et tændstål.

Tag mad med, eller find det i naturen. Uanset hvad du spiser, vil det gøre turen endnu mere hyggelig, at du tilbereder et måltid over bål. Er det aftensmåltidet, så kan bålet også bruges til at give lidt varme ud på den sene aften. Du kan bare ligge ved siden af det på dit liggeunderlag og kigge på stjerner.