DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Visse repetitive løft nedbryder kroppen over tid, uanset om vi taler løft af belastninger på 20 kg, noget større eller mindre. Hvor du ved at sørge for, at medarbejdere løfter i en ergonomisk korrekt stilling, så deres bevægeapparat belastes mindst muligt, kan du ikke ved dette alene forebygge kedelige arbejdsskader, der enten er forårsaget over tid eller som følge af ulykker.

Hvordan vælger du rette svingkran?

Løfteudstyr bør du investere i, og indendørs vil professionelle svingkraner være det oplagte valg. Svingkraner kan antage forskellige former, og ofte vil der være behov for specialbyggede løsninger, der tager udgangspunkt både i pladsforholdene på dit lager, men også i hvordan løsningen tilrettelægges ud fra hensyn til den videre varetransport, og hvilke varer skal løftes.

Mobile eller fastmonterede svingkraner?

Svingkraner kan være mobile, gulv-, væg- eller loftmonterede. Mobile svingkraner er logisk nok rette løsning, hvis du skal bruge svingkranen flere steder på samme værksted, lager eller fabriksgulv og ikke er villig til at investere i mere end én. Bemærkelsesværdige svingkraner med høj mobilitet tæller bl.a. de loftsmonterede traverskraner, der krydser lokalet på skinner.

Søjlesvingkraner skinner igennem sent på dagen

Gulvmonterede søjlesvingkraner er en standardløsning, du fx kan finde med vakuum eller et løfteåg. Hvor de med fordel kan bruges dagen lang for at belaste medarbejderne mindst, vil det være efter en lang arbejdsdag, hvor medarbejderne er ved at have opbrugt deres kræfter for dagen, at kranens fordele for alvor skinner igennem – hold effektiviteten høj hele dagen.

Find de bedste professionelle svingkraner til din virksomhed

Hvor der som sagt er professionelle svingkraner at finde som standardløsninger, kan du for at få den bedste handel række ud efter en leverandør eller producent af svingkraner, som kan besigtige dine faciliteter for at vælge eller designe den bedste løsning, hvad angår svingkran.

Forebyg arbejdsskader som følge af løft – investér i en svingkran.