DEL

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Små børn vokser rigtig hurtigt – og som forældre kan det føles som om deres børn vokser med lynets hast. Netop fordi børn vokser så hurtigt, kan det være rigtig dyrt at være forældre. Når børn vokser med lynets hast, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at skulle købe nyt tøj hele tiden, fordi de lynhurtigt vokser ud af det gamle. Ligeledes kan det være dyrt at købe køretøjer til barnet, hvis køretøjerne ikke er designet til at kunne vokse med barnet. Derfor er det en rigtig god idé at købe køretøjer der kan vokse med barnet, som eksempelvis en barnevogn eller en klapvogn.

Den perfekte klapvogn

Hvis du skal til at købe en klapvogn til dit barn, men er bekymret for udgifterne ved at skulle købe endnu en om et års tid, kan du tage det helt roligt, for heldigvis er flere og flere producenter begyndt at lave klapvogne, som har mulighed for at vokse med dit barn i et par år. Et eksempel på en klapvogn der kan vokse med dit barn, er den populære City Elite fra Baby Jogger. City Elite er en klassisk 3-hjulet klapvogn, med en stærk konstruktion og et solidt materialevalg. Vognen er let at manøvre rundt med, uanset hvilket terræn du kører på. Klapvognen er ligeledes let, så den kan køres ved brug af en enkelt hånd.

City Elite tilbyder dit barn en fantastisk siddekomfort, som gør køreturene i klapvognen til en behagelig oplevelse. Klapvognen er udstyret med et justerbart ryglæn, så barnet både kan ligge ned og sidde op under kørslen. Vognen er udstyret med solsejl i kalechen, så barnet er beskyttet mod solens stråler på de varme dage. Fordi ryglænet giver mulighed for at ligge ned og sidde op efter behov, er denne klapvogn egnet til barnet i løbet af flere år. Når barnet er helt lille og har behov for hyppige middagslure, er der rig mulighed for dette, og samtidig kan et ældre barn sidde op hele turen, når der ikke er behov for at sove middagslure længere. Denne klapvogn fra City Elite er velegnet til børn over en længere årrække, så I kan have glæde af den så længe som muligt, og derfor er den en rigtig god investering.